20100920

SD???!?!?!?!?!!!?

Så var det v-slutet över och Sveriges borgerliga regering fortsätter att ha makten (historiskt val med andra ord). Men nog om politik.

På fredag var vi igen först i Chill på några öl och sen bar det av till Kvarnen, för att Matilda sa att det verkade bra. Och visst var det helt bra, för att det var gratis inträde hela kvällen, det fanns ett dansgolv (i nedre våningen som öppnades först klockan elva), bra musik och än en gång lärde vi oss nya saker om varandra.
Det kanske bästa med att flytta till Sverige med Lotta och Matilda är (förutom att vi har FF varje dag!!!!! hehe) är att man hela tiden lär sig nya saker om varandra (jag har lärt mig nya saker om både Lotta och Matilda) och vi har så många år att catch up, att vi hela tiden kommer på nya konstiga samtalsämnen.

Lördagen gick verkligen helt upp och ner (åhitodit); först gick vi till Brother Tuck vid Skanstull (det var ingen höjdare; ganska dyrt och mest gamla människor - fast bra sidan med att åka dit var att nu vet vi var Myrorna ligger). Sen tog i T-banan en hållplats framåt (till Medis då) och istället för att gå mot vänster (om man tittar mot Medborgarplatsen från T-banan) gick vi mot höger till Götgatsbacken (det kändes som om alla andra var påväg ditåt, så vi gick med strömmen helt enkelt) ! Där valde vi den baren som verkade mest VIP och hade fashionabla människor utanför, hehehe. Det var i själva verket ett köpgalleri, som heter Bruno (med en massa bra butiker, dit måste vi nog göra en utflykt nångång !) med en bar i aulan (Restaurang Ljunggren) och en maaaassa folk. Där drack vi några öl, kände oss VIPpa och talade med australienare och kanadensare.

Sen tänkte vi att vi går vidare någonstans och började gå neråt längst Götgatsbacken glada och nöjda (några snubbar, som gick emot oss sade att jag hade fina brallor!!!!!). Några meter utanför Bruno gav en flicka tre små lappar till oss, vilka visade sig vara inträdesbiljetter till Ett ställe (alltså en bar kallat Ett ställe)!!! Efter en tids letande och en lång disskussion om Stokholms nattliv med en stockholmare hittade vi stället. Men då vi visade våra papper till poken sa han att vi inte tyvärr kommer in för att det var åldersgräns på 23, blää, så vi gick till Kvarnen. Det var då Lotta märkte att hennes plånbok inte var i hennes väska............ Och nu senare vet vi av vem och när den stals. ARGH. Men nu är alla kort spärrade och stöldanmälan gjorda (polisen ringde t.o.m till Lotta för mer information om plånboken. Snacka om bra poliser - tänk också på polisen som inte bötade 4000 kronor av pappa !!)

Igår var vi bara hemma hela dagen och såg på TV och talade med Jessica i Skype!!

Idag var Lotta så sjuk att hon var tvungen att bli hemma och då jag kom hem på förmiddan låg hon i sin säng och såg på Lite sällskap med Filip och Fredrik (jättegulligt!!!), ännu en serie som vi skall börja följa (vid sidan om Idol, Salkkarit, Skånefruar, Tylösand och Skins (27.9.!!)). Och nu skall jag börja läsa till övermorgonens etenta.

Men, nu har vi igen lärt känna en ny del av Stockholms nattliv (konkret och abstrakt) och livet går vidare här på Olaus Magnus väg.


Veckans skvaller: Noomi och Ola Rapace skall skilja sig!!!!!!

1 kommentar: