20110320

Topshop och Spy bar

Så på torsdag var det alltså butiksinvigning för Topshops flagship store (wohooo) på Sergelgatan. Det bjöds på Budweisers, Smirre, skumpa, 20 % rea på precis allt (köpte dock inget) och goodiebags (innehåll: någon kupong och ett läderskärp).
Då vi kom dit var kön inte jättekort men inte så lång heller och efter att vi köat i kanske tio minuter gick kön plötsligt typ till andra ändan av Sergelgatan !

Matilda köar i nytt läppstift och ny frilla.

Jag försökte smygfota Bloggarna (Ytligheter, Lisa C, Marcella och Agnes (?)).

Här hade kön plötsligt vuxit med cirkum 10000 km.

Jag shoppar och Matilda ba... dricker öl.
Vi hade lite planerat att vi skulle gå till Spy bar efteråt (efterfesten var där, dvs. vi hade våra namn på listan), men var inte helt hundra (bara kanske 90%) på om vi skulle komma in pga åldersgränsen och lilla Lotta, så vi drog dit jättetidigt och var där 21:58 (det öppnades tio). Utanför var det redan några andra som också såg lite ut som om de inte var helt säkra på var man skulle köa osv. och plötsligt då vakten började släppa in folk hade alla placerat sig i en fin liten kö bakom oss? Ja och in kom vi ju utan några som helst problem (vakten var jättesnäll), så nu har vi sett "Stureplans bästa fem-ställe" (eller nåt sånt).

Posar på dansgolvet.

Voici moi et Lotta, ma cousine
Det bästa med kvällen måste ha varit då Anna Hibbs sa till sin kompis att hon tyckte om mig och Matilda. Och vid ett skede kom en tjej, som hade St Patrick´s Day till ära en helgrön oufit, och tala med oss och då hon hörde att vi var från Finland typ tvingade hon sin kompis att bjuda oss på Minttu -shots [mintty] !
En kille, som verkade känna alla och dj:ade lite nu och då (och är tydligen fb-kompis med Adrian Lux), sa att han tyckte om mig fast jag inte hade sagt ett ord till honom (?), men det förklarade sig då han typ genast efter sa att vi måste komma med på efterfest till Scandic Malmen (naiva jag förstod först nästa dag att deras bar stängs redan var det ett eller två), men vi sa tack men hell no.
I slutet av kvällen hängde vi med två jättegulliga bögar Markus och Viktor och Markus bjöd mig på en Cosmo =).

Vi hade planerat att ta sista tåget nångång vid midnatt, men trivdes lite för bra i Spyan, så solen hade gått upp då vi kom hem (vilket kändes jättesomrigt!).

Inga kommentarer: