20110326

Fett rejv

Fick meddelande från Marre Lavve att det ikväll är "fett rejv" där, mm jaha här har vi myspys earth hour. Skönt att inte behöva tänka vad man ska ha på sig och allt det där jobbiga med utekvällar (don't get me wrong tho, älskar att klä upp mig, men inte just nu tack). Vi gjorde jättegoda smoothies med Matilda se fast själva:

Två stop smoothies.
Skönt att få tända lamporna om en kvart (ser inget förutom mina armar som ser fett bruna ut i mörkret<3).
Vi var förövrigt i Sofo idag på dagen (skulle till Lidl för att det är billigare än Konsum och man behöver inte gå så långt som till Ica i Globen) och (KIRA följande sats är tillägnad dig:) gick förbi PH-Cimon och PH-Petter. De såg lite dryga ut kanske? Fast de är ju *kändisar* så man får väl göra det då haha.

Såhär ser Matilda ut då hon går till tunnelbanan.
 Vi gjorde också en sväng till Stadsmissionen och Matilda köpte en gul skjorta för en liten penning. På Lidl köpte vi: bananer, diskborstar, gröt, mjölk (4 l), juice, youghurt, Lätta och gurka. Woho åtta nej sju minuter tills jag får tända lampan!
Då vi gick längs med Olaus tog jag lite naturbilder på krokusarna:

"En bild på våren" liksom.
Jessica Andersson vann förresten Let's Dance för den som undrar (hoppas jag inte spoila om någon missade finalen igår och ville se reprisen!).

Inga kommentarer: