20110326

Abele och kissie

Hade tänkt blogga igår men glömde helt bort det.

Matilda blev förresten nämnd i Columbine Smilles blogg igår ! Dock var hon bara "en av er läsare" då hon hade *tipsat* om ett läppstift i plommon i ett inlägg där Smille frågade om någon visste var man kunde få tag på ett.

Vad annat hände igår? Mmm först skulle vi till Boulebar för att där var Lottas någon eftertentasak men det blev Laroy istället då Lotta var mer sugen på att dansa än psykologfest, jag tyckte också att dans lät bra.

Eh vi var typ de första som kom in och dansgolvet hade inte ens öppnat ännu. Det konstiga var att det inte under hela kvällen var så mycket folk fast det var löning?
Lotta hade varit jättetrött hela dagen, så vid ett skede då hon kände sig sjuk bestämde hon sig för att gå hem men sa att vi skulle stanna kvar ändå. Först tänkte jag att vi självklart också går hem med henne men då hon sa att nej bli så tänkte jag att det kan bli intressant att se hur det är att vara ute ensam med Matilda. Vi har aldrig gått ut bara vi två, det är alltid minst en till med, vilket egentligen är lite konstigt...... eller kanske inte...... vet inte hur andra tvillingar brukar göra. OM det var bra att vi blev: vi såg Anton Abele, Kissie, Amir och Jackie Ferm (tänkte nästan gå fram och hälsa på henne hehe).

Vid ett skede hörde jag då någon sa till Jackie att du är ju ändå kändast i Sverige haha. Abele stod mest bara i något hörn med sin ytterrock (vilket för övrigt är en statussymbol på klubbar i Stureplan, att ha ytterkläderna på inne på klubben) och tittade på folk. Kissie och Amir hängde vid DJ-båset på det mindre dansgolvet. Då när jag såg Kissie hade just en fransman (eller var han kanske italiernare? tysk? hörde inte) kommit till oss och frågat något att om vi var svenskar o.s.v. men vi hörde precis inget vad han sa så till slut sa han något att han går till sin kompis. Eller så sa han att ska vi gå dit var man hör vad man säger. Eller så sa han att följ med så bjuder han oss på drinkar. Hörde som sagt inte ett dugg vad han sa.

Vi gick ända till Hötorget istället för Östermalmstorg så att vi inte behövde byta från röda till gröna och på vägen dit var det roligt att titta på alla fulla människor med sina pälsar och för höga klackar i alla korvkiosköar. Tills vi hörde att en tjej som typ ramlade mitt på Birger Jarlsgatan talade finlandssvenska :s...

Inga kommentarer: