20110601

här kommer bilder från kämppän

NÅJA! Nu har vi:

städat efter förra hyresgästen (......)
tömt bilen
fyllt lägenheten
inrett
ätit flyttpizza
druckit kvällste och ätit mackor.
talat med mamma i Skype

Lunch-/fikapaus

Alltså han som hadde bott här före oss har nu bott i Tunisien (de flyttade dit tillbaka då revolutionen där var över) hade lämnat lite grejer ännu (t.ex. tamponger, kött i frysen och sånt) och inte städat efter sig för att han hade tänkt göra det idag på morgonen. Men eftersom vi skulle lämna tillbaka skåpbilen innan halv tre hade jag och pappa (Matilda hade jobb till kl. elva igår) kommit hit och flytta våra saker klockan nio på morgonen, blev det ett himla hallå då han tyckte att David hade gjort fel och bla bla han har lurat mig bla bla men ni är snälla människor bla bla och så passade vi att han ger 500 i kontanter som kompensation för att vi måste städa efter honom (själva problemet var att han inte ville gå med på att han inte har några som helst rättigheter över lägenheten och nycklarna då hans hyreskontrakt slutade den 31)............. Men till slut kom David och fick nycklarna av han förra hyresgästen och allt ordnade sig.
Titta vad vi fick efter att alla åkt bort från vårt nya hem:



Här är det ännu kaoz

Konsten i vårt vardagsrum
Alltså ni kan inte ANA hur slut vi är nu efter att ha burit: två 160 sängar, en soffa, ett tv-skänk, två hyllor, 896 säckar med kläder och skor (ska aldrig mer köpa kläder) framochtillbaka, och en (kort) natt utan dyna (eller jo, visst hade vi en dyna, nämligen vi vek bäddmadrassen i ändan som en).

Imorgon ska jag byka så mycket som jag orkar, kanske tvätta garderobens spegel, kasnke tvätta lite golvet, ända som inte är kanske är att jag ska gå till Gamla stan med pappa och sen föra honom till Slussen till båtskin.

1 kommentar:

Eija sa...

Hieno! Hyvä Tytöt ja Bengt!