20110505

STYLEBY @ WHYRED

I förrgår hade vi en lägehetsvisning, idag hade vi en lägenhetsvisning och imorgon (fast då är jag på föreläsning) har vi en lägenhetsvisning. Men det är inte så farligt för att det tar bara typ 10 min. och nu är hela kämppän *vit och fräsh*. OCH nu är vi ca bästisar och bundis med mäklar-Fanny, så idag sa hon (att för att vi ~känner henne) så "står vi ut i mängden" bland alla andra som söker lägehet via dom CC:

Idag var vi på Stylebys smygis i Whyred (där allt var -20%!) och det bjöds på Riches vårprimörer, öl och wine. Världsvan som man är var vi där en halv timma efter att det börjat -> ingen kö. Ja eller där innanför repet stod Roland Hjort och minglade. Och då vi kom in välkomnade ingen mindre än chefredaktören själv, Jonna Bergh oss. Ja alltså efter att Matilda gått typ rakt framför en kamera som just skulle fota Jonna "oj..ursäkta ! !" "haha inge, välkomna!! :D""
I goodiebagen fick man Styleby, Whyreds SS11- och Heroes-katalog och någon vinguide. Lokalen var så pass folktät att vi lämnade den ganska snabbt och gick igenom ett varmt Sture-P till Hötorget.



I övermorgon kommer mamma&pappa på mors dags -resa hit och vi ska se Anna Karenina på Stadsteatern! Kul med kultur (ej ironi). Men först ska jag gå emot dem till Medis (de kommer med Viking Line), då Matilda är på jobb - hon har sin första jobbdag på lö! - och sen ska ja övertala dem att gå till t.ex. Scandic Malmen på frukost. Mmmmmm hotellfrukost...

Inga kommentarer: