20101010

101010

Haha, på fredag hoppade Simon över till vår terass och frågade om vi ville följa med honom och hans sällskap till Underbara bar (han firade sin födis), men vi hade hemmakväll så vi blev hellre hemma (vi alla fyra -  Mona kom då på fredag! - var i pyjamas :D) och sa att vi skulle ut imorron istället.

Igår talade vi med Jessica i Skype (ylläripylläri) och Matilda gjorde en bananflugefälla av röttvin, vatten och diskmedel (vi har plötsligt fått massor med bananflugor?!?!??!?).

Jessica-snygging

De svarta prickarna nere i glasbottnen är bananflugorna
På kvällen var Matilda, Lotta och Mona i Konsum och köpte lite B&J. Just då vi höll på och äta det och data skrev Cathrine i Matildas Facebook-chat, om vi var påväg ut, att hon och hennes kompis Anna skulle på bio och sen kanske vidare.

Mona och Lotta blev misstänksamma

Matilda lackade t.o.m. naglarna


Klart att vi ville ut, så efter en rekordsnabb fixning gick vi till 5emtio 4yra på en öl (alla utom Mona för att de frågade leg i baren). Sen gick vi mot Görgatsbacken och vände in till Indigo (typ enda stället, som inte hade vakt utanför och fråga leg). Där trivdes vi tills stängningsdags (kl. ett) och efter det tänkte vi att nu går vi hem och gojsa. Men ack så fel vi hade ! För just då vi skulle gå in i Medis tunnelbana, kom två män (Jonas och Roland) och sa att nej nu kommer ni med oss till Lilla Hotellbaren (i Scandic Malmens bottenvåning). Och då hände kvällens höjdpunkt; Mona kom in med sina egna papper !!! Med sina -93:ans papper !!!
Där trivdes vi också tills stängningsdags (klockan två) (Jonas bjöd på tequila =) ) och efter det försökte vi till några andra ställen men vi var för unga till dem alla.

Idag har vi inte gjort något; jag och Matilda har datat medan Lotta och Mona sov en fyra timmars tupplur och nu har vi ätit och går säkert snart och lägger oss.


Gunatt

Inga kommentarer: