20130131

om kleedää

Mina intryck från modeveckan så här långt <- började på detta inlägg igår men blev aldrig klar, nu är veckan över buhu:



  • skulle jättegärna ha gått på H&M Design Award -visningen. Vinnaren blev Minju Kim från Sydkorea, med en balenciagig kollektion inspirerad av mangakulturen. Älskade speciellt färgerna (ty pasteller är något jag alltid har tyckt och kommer att tycka om i klädväg), och de formlösa siluetterna.


Kirsi Pyrhönen! (bild: rodeo.net)

  • Hernàndez Cornet var min favorit av dem som vi såg och således enligt mig värdig vinnare till Max Factor Award. Mes Dames gröna vippiga pvc-kjol (grön pvc à la Britney syntes också hos Hernàndez så snyggt) och det vita tyget med mörkblå fläckar var också mvg.

hela visningen började med ett makalöst uppträdande av Zhala
skarp ju

  •  Det sämsta var ju att jag glömde kameran hem så har noll bra bilder så gå in på Rodeos frontrow-, streetstyle- och backstagebloggar och MBFWSTHLM:s sida!!!!
  • Bästa, vid sidan om modet, var Taverna på måndag och tisdag, för stämningen, människorna och stället (nu är det officiellt, Taverna har blivit bättre än Kåken). 


Summa summarum (av denna jättelånga avhandling hehe): modeveckan är alltid kül MEN sommarveckan vinner vinter dito med hästlängder. På vintern är mörkt klockan tre och man har noll insp. att klä upp sig och det är kallt ute och inne svettas man ihjäl när man trängs mellan alla pälsar. OCH det bästa från igår: vi bestämde oss med Jordi (som två timmar innan vi såg honom i Kåken igår hade spontanbeställt biljetter till Köpenhamn *avis^10000*) och Viktoria att vi åker på sommaren till Copenhagen fw!!!! Åhh sommar komsi komsi fortare. Just det och så var vi i Vardagsrummet där Beckmans hade något event, och kom på att det är över ett år sedan vi senast var där? Bartendrarna skrattade t.o.m. åt våra gamla skruttiga ViP-NyCKLaR...

Inga kommentarer: