20120314

Armhålshår

Alltså är så trött på alla twitterdebatter, som dyker upp ca en gång i veckan och alla ska ha rätt och blabla. Men måste bara säga en sak ang. armhålehåret.

(Parentes: på lördagen då Loreen just hade vunnit Mellon och kameran flög över publikhavet filmade man bl.a. på en kvinna som jublade och var jätteglad över Loreens seger. Nästa dag hade någon 14-åring, kanske vuxen man, i dunno orkar ej kolla upp, publicerat en skärmdump på denna kvinna för att.... hon hade hår under armarna. Över tusen likes och över hundra delningar och mobbande kommentarer om hur vidrigt och blabla det ser ut med hår i en kvinnas armhålor.)

Så nu pågår en massa kampanjer om att man ska få ha hår var man vill o.s.v. och att man borde ändra på attityderna gentemot (kvinnors) utseende. Det är här min lilla kommentar kommer in: jag tycker inte man borde ha gjort en armhålehårssak av det hela utan en mobbningssak. Vem fan har rätt att sprida runt en bild på någon de inte känner bara för att dissa dess utseende. Ok, det är mänskligt att tänka i huvudet för sig själv att "oj, vilka fula skor", högst säga det till den som sitter en närmast en, men att göra en såå stor ansträngning...... Gosh.

Inga kommentarer: