20110405

THIEVES LIKE US @ Strand

Gr8 spelning var det ! Dock undvek vi åter inte det fakto att gå lite vilse - förra gången gick vi lite runt och tänkte inte hitta vattnet (Strand är helt vid stranden, no pun intended), men hittade rätt då vi frågade någon. Ja så denna gång gick vi upp från rätt ända i tunnelbanan och hittade genast till stranden (vi ba wohoo vi hitta), meen började gå åt fel håll... Fast snart hittade vi ju. Dock inte tillräckligt snart för att komma in gratis (innan tio)...... :-( Men vi fick lokalens bästa plats då vi väl var inne och behövde inte ens vänta på att de skulle börja lira (haha) !

kollaaa hur bra plats !! :):)

sär nära vavi

oj den ble lite suddi :(

*klapp klapp* *vissel*

ja ba planera kommande helger nämen onsdagar äre ju

kleeruuuuupppppp va
En udda händelse: en snöbbe kom fram till oss när vi satt och viskade för oss själva i ett mörkt dammigt hörn med sin kamera som om han skulle vilja att vi tar kort på han och hans vänner, men nej så var det visst inte: han tog en bild på sig själv och mej och Matilda (som om vi vore kändisar) utan att på något sätt fråga om det passar oss eller visa hur det blev eller säga tjena tjejer e.dyl? Det kanske var en turist som trodde att vi var... Thieves Like Us?

Hihii de spelade 112 (LISSNA) *dansar*.

Igår hade vi lägenhetsvisning (buhuu vi flyttar ut 1.6.) för en familj på mamma, pappa, barn och - hör och häpna - en man (+fru) från Paraguays amba!! Coolt va?

Imorgon har Metro lovat 14 grader och sol ! Så jag ska tvinga Matilda på någon uteservering och grilla sig med mig efter hennes föreläsningar (själv är man ju ledig) ! Hurray !

Inga kommentarer: