20110417

Slakthuset igår

Igårkväll gick vi för ovanlighetens skull förbi Skärmis tubstation och vidare mot Globen. Alltså Ericsson Globe som den heter nowadays. Slutdestinationen för detta äventyr var Slakthuset (en nu club på Slakhusområdet dvs. helt bredvid Globen dvs. på gångavstånd från oss dvs. score för oss), men först till Ica (som skulle stänga efter fem minuter så det blev några Amazing Race -spurtar). Det var något hjätte svårt att hitta dit då själva köpcentret var stängt så man måste ta någon sunkig hiss ner till parkeringshallen varifrån man kunde ta sig till butiken:

Eh?

dit skulle vi. inte jag som klottat dock

Det är nog hitåt?
Sen gick vi vidare till Hallvägen och tog höger till Slakthuset. Woho vi blev inte "leggade" (alla andra blev ha) fast åldersgränsen var typ 23 eller 21 (men vi var på u-linstan) !

Globen på natten

Något kryp som var på promenad på Hallvägen =)

we made it !!

Vi var ganska tidiga ("palla" betala inträde när man slipper gratis före tio s.a.s.) och då vi satte ner oss vid baren höll de på med någon krogquiz, och frågade om vi ville delta och det var väl klart! Andreas (som tyckte att Matilda såg bekant ut? Kanske han hade sett mig tidigare hehehehehehehehehe) frågade om han fick vara med i vårt lag, vilket passade mycket bra då vi tänkte att vi kommer inte att kunna svaret till någon fråga. Tokroligt.


jag agerade sekreterare

Dr. Love var hosten. Love är fö ett nytt namn i min samling på barnnamn till mina framtida barn. Så gulligt! Andra är Alfons och Håkan (fast har börjat tveka lite med Håkan -namnet efter Besserwisser -fallet...)

Love visar något Youtube -klipp för någon fråga

Vårt lag hette Hyvä disko!! (Andreas har finskt blod och han kom med namnet)
Sen vann något lag (inte vi =( ) och Love gav en skumpahink till dem:


Vi blev bästisar med bartendern då han hjälpte oss i några frågor som handlade om 80-tals rock och sånt så han gav oss shots med något Jäger-aktigt!!!!! Här är han =)

Sånahär miniflaskor fick vi!
Love var lite suddig

Ända bilden på mej från kvällen =)

Hemåt!
Snip, snap, snut, så var sagan slut.

Inga kommentarer: