20110412

Orka tisdagar

Vi hade just lägenhetsvisning, först för två spanjorer (den andre, som kunde engelska, sa att Jonas inte skulle få sålt lägenheten för så dyrt...inte?) och sen för en norsk skådis som hade sin söta lilla dotter med.
Denna gång var inte Jonas med, bara mäklar-Fanny, som för övrigt ser ganska ung ut? Typ 20? Så då vi väntade på hon skådisen, bara chitchatade vi om t.ex. att hennes pojkvän har funderat på att flytta till Helsingfors och vi skröt ju så bra vi kunde hur bra och fin stad Helsingfors är etc. (kom först nu på att man borde ha sagt att vi har simstränder till skillnad från här?!?) och så frågade hon också om vi alltid har såhär städigt hihi (svar: nej).

Ja imorgon spelar Peter, Bjorn and John där på Strand men att man skulle orka gå utanför dörren när man är ledig osv.? Fast ok måste nog ändå orka, ty gröten är slut och jag har ett paket att hämta (!) från posten (=Konsum), så måste nog ändå göra en (jobbig) morgonpromenad.

Ska också försöka orka föra mina klackisar till skomakaren på Medis någon dag (Matilda sa att den var bra och förmånlig) och fixa klackarna mina (har en massa grus i dem, så låter som en marakas helgtider).

Gud vad pessimistisk man blir då vädret är grått och kvicksilvret sjunker till 7 grader Celsius (igår var det 16...).

Dagens nyhet : Sarkozys niqab-lag har trätt i kraft:

Inga kommentarer: