20110220

We got beef

Det värsta jag vet är då bloggare börjar ett inlägg med en ursäkt över dåligt bloggande, men här kommer det ändå: sorge, har varit på resande fot s.a.s.

Så på fredagen på vår sista kväll i Finland passade vi alltså med Amanda, Lotta och Matilda J att vi skulle ut någonstans. Men till slut blev det bara jag och M och Amanda. Och Amanda hade också jobb följande dag så något megabajlande blev det inte. Var hemma också ettiden (hej vuxendomen).
Först mötte vi upp Amsu i café Tin Tin (hon hade varit och titta på Aapo som dansade i Speccen) och sen gav vi oss av till Roban till Beefen. Först då vi kom dit var det en jätteklunga med människor och vi ba om dedä e kön så går vi ti dtm eller nåt!!!!! Men då vi tittade in såg vi att hela lokalen var helt tom? Bortsett från några brandmän? (Min gissning var att någon hade rökt e.dyl. inomhus och brandalarmen hade gått på....eller nåt). Så efter att vi stått i några minuter gick vi in "tillbaka" med alla andra (poken frågade alltså inte ens våra papper och vi fick dom bästa platserna ! Det var riktigt skoj (om man bortser från två män som frågade oss om vi har mycket invandare och bla bla osv etc såna saker som-jag-trodde-man-small-talkade-om-under-tiden-jag-inte-ens-var-född och att alla SK-ställen är bara fulla med "pissiksen"...... Den andrre sa också att han "hatade finlandsvenskar" ??????? För att en tant nångång hade frågat på svenska i metron om hon fick sitta eller något ditåt (ja ba outrageous). Men bortsett från dessa *en-stad-i-mellersta-nyland* var det en mysig kväll!

Lördagens program blev Buffet Silja och tenidiscot (vi var de enda över 16 eller under 40).

I vår första hytt luktade det prutt, så vi bytte den till en ny (vi blev dock inte uppgraderade från C-hytt :-( )

Mamma och pappa hade tv i sin hytt.................vår var under bildäcket........

Obligatorisk turistbild på Matilda och en fyr.

Så här kul var discoteket.

Märk mannen t.v. som bundit sin skjorta till napaskjorta.

Matilda på Times Square.

 Idag kom vi (jag, M, L ma&pa) hem till Hammis! Nästa vecka blir det turistande med päronen, god mat varje dag tills onsdag då de åker hem och tenta på lördag.

Inga kommentarer: