20101231

Mitt 2010

Januari Jag nådde den onödigaste åldern som finns (efter 17); jag fyllde 19 år. Vi var i Tallinn med Jame och i Genève med Fysik23. Abina hade lärarmiddag på Skatuddens Kasino.

Genève
Lärarmiddag
Februari Vi såg Fibes oh Fibes! på Korjaamo. Vi var i Åbo och Olkiluoto med Fysik7 (eller var det 6? Eller 8?). BÄNKSKUDDARDAGEEEN. Jäähelmi på Borgbacken (mitt första vinterjobb!).

FOF!!!!
Penkkis
Mars Vi såg Markus Krunegård på Korjaamo. Vi var vi såg La Traviata på operan. Sista abi-festen Ohi on. Årets andra Tallinn-resa. Vi slapp via VIP-kön till Huuma utan att var på listan (skämta).

April Vi åkte till Sverige för att skriva högskoleprovet!!!!; Ohi on-kryssning, vi var på Freshnets kontor, Stockholm Quality Oulet!, middag+drinkar på Grodan! Lintsi öppnades.

Stockholm
Maj Tallinn-resa numéro trois. Weekday och Monki kom till Alexandersgatan och en street style-fotograf fotade mig och Matilda på invigningsfesten!

Juni JAG BLEV STUDENT!

Juli Släktfest. Värmebolja i Helsingfors, typ 40 grader varje dag, aaaah så jag saknar det! Roadtrip till Tammerfors och Österbotten med familjen.

Sommar på Ö:botten

Augusti Kreta! Vi flyttade till STOCKHOOOOLM.

Tsigun på stranden i la Grèce
SU

September Första egna lägenheten! Första hemmafesten i Sverige! Vi upptäckte Kvarnen. Finlandspub.

Tuparit
Oktober Mona, mamma och pappa var på besök. Vi såg Mattias Andréasson. Mona kom in till Lilla hotellbaren med sina egna papper. 2 steg från paradise -plattan trillade in genom brevluckan signerad! Fotografiska. Marissa & co. på besök. Laroy. Jessica var på besök. Café Opera.

Vår lilla Månis
November Första gången på bio som "svensk". Svenska dagen -middag på Malmgrenska. Finland: Humlegården och farsdagslunchen på Kokki. Ólafur Arnalds på Debaser Slussen. Crystal Castles på Debaser Medis. Matilda köpte en bag in box på Systemet !

Lila påse!
December Jag kom igenom datorlaborationskursen (efter att ha suttit i övertid till kl. fem med Lab 4). Lucia på Skansen. Jullov! Min hemlis! Julafton.

Jullov = datande och slö-posebilder






p.s. klicka på länkarna

Inga kommentarer: