20101107

Svenska dagen

Nu är det ännu tio minuter kvar av svenska dagen (fast egentligen är den redan över för att klockan är över tolv i Finland). Svenska dagen innebär för mig att man köper svenska dagen -märket (vilket jag i och med för sig gjorde senast på lågstadiet) och försöker tala bara svenska hela dagen, fast det brukar inte hålla, för att jag alltid talar automatiskt finska till t.ex. Alepa-kassan. Fast här i Sverige lyckas man ju med det ! Lite tråkigt är det ju att vi missar Svenska natten som är ikväll.

Idag har vi sovit länge, varit i Malmgrenska krogen (restaurang på Finn Malmgrens plan) på svenska dagen -middag, ätit B&J och talat om gårdagen som gick ungefär så här:

Först skulle vi till Marie Laveau på Mariatorget för att Rebecca&Fiona skulle spela där (fast utan Fiona). Meeen där var 20-årsgräns och vi hade inte fattat att sätta våra namn på någon u20-lista, så vi fick gå vidare till bar Wollmar en bit bort. Därifrån åkte vi till Medis och gick och köa till Kvarnen (hehe, vi har blivit Kvarnens stammisar tydligen). Men i kön messade Martin att han var i Debaser med sina vänner och att det var kanske 18-årsgräns då (fast senare visade det sig att det var 20!!!!!!!) så vi gick dit istället. Det var ett riktigt bra ställe ! Vi stötte t.o.m på bekanta ! (Tänk vad stockholmare vi blivit, haha) Nämligen Alexander (dansken) och hans irländska kompis Dave. Där orkade vi hänga tills stängdags och gick på efterfest till oss.
Dans i Debaser

Lotta var glad av någon anledning

Martin tyckte jag var blek brevid hans studentkort

Då vi åt morgonmål hade solen ren gått ner =)

Lotta väntar på oss (idag då vi skulle på restaurang)

@Malmgrenska

Efter restaurangen via 7eleven hem



Natti natti

5 kommentarer:

Ashley sa...

love your blog!!!

My Face Hunter

Unknown sa...

wow thanks so much !!!

Semra sa...

nice blog=)

Maria sa...

love the first photo! looks fun ;]

- Maria, from Los Angeles

featured on Fashion Chalet
& Stardust & Sequins*

Unknown sa...

oh it was fun ;DD