20120817

Free Pussy Riot

Idag råkade jag av misstag delta i en demonstration utanför ryska ambassaden till stöd för Pussy Riot! Råkade faktiskt komma just precis då de sade deras dom, två års fängelse för huliganism :c.
Har inte följt pussyriotfallet så mycket, annat än att de alla fyra (den fjärde gömmer sig ännu för polisen) studerar vid universitet dvs. det är inte bara några kids som vill ha uppmärksamhet och trasha saker och att Kirill av Moskva säger att de syndar då de kritiserar den högsta makten dvs. Gu- nej alltså Putin (och första budordet var...?). Putins kommentar under OS då PR fått massor av internationella anhängare: men straffa inte dem för hårt!.....

Känns konstigt hur artonhundrataligt Ryssland fortfarande är ang. hbtq-saker, t.ex. då Madonna nu är misstänkt för bögpropaganda för minderåriga (= brottsligt i Russia) då hon i sin konsert sade till publiken att det är okej att vara sig själv. MEN nu ska jag inte säga att Finland är mycket bättre, t.ex. Prisma som tydligen nu har startat en webshop (lol tänker inte länka) säljer en bok om.................................... hur man botar sig från homosexualitet..........?!?!?!??!?!?!??!????????????

Känns onödigt att ens kommentera :)

Demonstrationen

1 kommentar:

Matilda sa...

hallå uppdatera trögis