20120507

utopi

Kollade på partiledardebatten igår. Kom att tänka på att det inte finns någon universalideologi. Alla prioriterar olika, tycker att olika saker är olika viktiga här i livet och landets pengar skall delas på olika sätt.

Tänk om det ändå gick på något sätt att skapa ett samhälle med många olika statsskick, typ en per kommun, och så skulle alla sossar leva tillsammans och moderater tillsammans. Dela alla länder i mindre stater, men att länderna ändå skulle hålla ihop. Ingen skulle hata den andra sidan, utan acceptera att de tänker olika i några punkter och det skulle råda fred och alla skulle få en, enligt var och ens egna definition, tillräcklig lön och offentliga resp. den privata sektorns andel i att skapa välfärd skulle vara så stor som man i varje ministat tyckte var bäst ^_^. Fast ok någon gräns skulle man vara tvungen att dra (rassar, nazister (omg. vad fan hände i Grekland eg.?!) etc.)


Snipp, snapp slut, så var sagan slut!


Annars då, idag åt vi frukost på balkongen!!!! Och solade jättelänge!!! Fast jag blev inte av med min fula bonnbränna :( Och så har jag deletat några hundra bilder från datan och 70 000 meddelanden på fb......... och de vara bara de till Jessica..............

Inga kommentarer: