20120524

ESC 2012 | del 2

Tog en stund för mig att fatta varför jag kunde nästan alla esclåtar; jag lyssnade på dem för några veckor sedan på Spoti. Mina åsikter om dem är typ de samma som då alt. sämre. T.ex. Norges budgetversion av en Dannys och Eric Saades lovechild och typ Ukrainas (?) tant vars stylist bestämt sig för att göra en seppäläversion av LdR........... Näää.... 

Estland sjöng fint ut långa toner och plus i kanten för att han sjöng på ett språk han behärskade (tips till alla andra länder), vem annan fanns där.... hmm många tanter med ballader, vilket tyvärr kan göra att man lite missat Loreen (lol). Av de som betalar sig in i finalen var väl Frankrike ganska bra och Storbritannien kanske också?

Och mellanakten då! Den var påriktigt ganska bra! Man kunde sjunga med och så, men sen.......när de började med Waterloo.... stackars lilla låt :(.

På lördagen är det då final och Sverige vinner och folk stormar ut i protester att hockeyfinalen i VM eller (???) något sådant kan spelas i någon annan hall, Globen är för esc.

Inga kommentarer: