20120410

Påsken 2012

Nu har päronen varit här över påsken och åkt över havet hem tillbaka. Vi köpte, gjorde och åt god mat, var och se Ai Wei Wei på Magasin 3 (och nu har vi gratis inträde dit till närvardet typ mitten av juni!), gick igenom Gärdet och ambassadbyn (sååå fint, ska flytta dit när jag är stor) och till Djurgården till Rosendals trädgård. Diskuterat t.ex. om vad troll är och sådant.

Oj datorns batteri slutade? Och på fredagen då mamma och pappa kom, gick de och Matilda ända till Matpressen, alltså just den dagen då det snöade (?!?!?). På Essingebron hade tydligen snön piskat jättehårt i ansiktet, så blåsigt och snöigt var det. Ofta man fortsätter till fots i sådana situationer? Fast ok Matilda och pappa hade gett upp och tog bussen på hållplatsen före Lilla Essingen.
Dagen innan, på torsdagen hade jag och Matilda varit på Nöjesguidens smygis på East, därifrån till Jordi och dricka folkis och slutligen till UB före det började kosta in. På lördagen var vi i Vrummet och Kåken och hängde runt som göras skall.

Nu är påskhelgen över och imorgon börjar nästa helg med tillhörande event. Vi hörs!


 

Inga kommentarer: