20140519

kaktusgate








Ville plaska lite i ankdammen och läste någon artikel i HBL om någon groda som en "radio Extrems redaktör" hade sagt och ville bara dela med mig de jete smartta citaten ovan; så kom ihåg att aLLT MaN GöR och SäGeR kommer att såra någon man kan aldrig vara alla till lags! Och det andra citatet skulle verkligen göra Jens Spendrup stolt, för på samma sätt som det bara inte finns kompetenta kvinnor till vd-positioner och styrelser finns det inga finlandssvenskar "med annan etnicitet".
Googlade vidare vad denna "kaktusgate" (som var aktuell i januari 2013 mvh snabb) eg. är och fick svaret:







Vahh? Varför skulle någon "laga" en kaktus "dit den ska"? Och nästa fråga: hur i allsin dar kan någon så okompetent (insert föreläsning i finlandssvenska uttryck jag stör mig på), hjärntvättad (av amerikansk misogynsitcom), oinsatta (haru-mens-eller-kommentaren) människa få anställning på en av Svenskfinlands största (?) medier.............. åååååh kämpa ankor.
På tal om kränkta finlandssvenskar, här är den bästa (enda bra) reaktionen på sketchen med finlandssvensken som tog metron åt fel håll (läs fattigare delen av stan) och blev misshandlad och rånad av folk som citerades med brytande finska: Svinland.

Inga kommentarer: