20110813

Detta har hänt

Stockholm hade ju nu denhär veckans måndag till torsdag Mercedes Benz -fashionweek, så klart att vi lite kollade runt hur man skulle kunna sneaka in sig till någon visning e.dyl. (fast konstigt passiva var vi i den fronten?). Så då Matilda på onsdag-eftermiddagen fick ett mejl från ingen mindre än Emma Elwin (Ems Edge) från Elle att hon vunnit två platser till Pablo Ramìrez (argentinsk nykomling som vunnit en tävling i hemlandet där första pris var just att få visa på Stockholms modevecka) vinsning samma dag blev vi mycket positivt överraskade och kastade oss i våra garderober. Ja och så hade vi också planerat att gå till NK och se på Scott Schuman, som var och signerade sin bok och därefter kanske gå till en mingelgrej som Yvan Rodic höll i Berns hotell i rum 606. Nu gillade vi hur dagen började arta sig.

Nå, väl framme i Mercedes Benz -paviljongen sade tjejen vid porten att vi inte stod i listan (....) för att de hade före själva visningen klockan halv sju en coctailtillställning, men att vi "säkert stod i listan till visningen om en timme" (vi trodde att det var om en halv timme?), så vi gick till Bistro Berns dit också typ alla Rodeo-bloggare och sofifarnmannar kom efter Altewai.Samoes visning i Berns. Halv åtta gick vi alltså tillbaka till MB-paviljongen bara för att märka att vi var en halv timme för sena, visningen var över. MEN nu hade vi ännu kvar Facehunter-grejen. Ja jag glömde säga att vi gick nog till NK för att se Sartorialist, men vi kom för sent för intervjun (story of my life), så jag knäppte bara snabbt en bild på honom när han signerade sina böcker.

Matilda hade alltså sett i Fejan att Facehunter skulle ha en "Coctail Vernissage of my exhibition Odessa" i Berns hotell, så det blev nästa mål. Och det var det bästa. T.ex. träffade vi Alena från Tyskland och Victoria (som Yvan, ja vi blev du och jag med Facehunter, var helt kär i), bjudna på champagne och wasabinötter och bara sög i oss all fashion och skönhet som fanns runt omkring oss. Klockan nio var det dags att gå till Carin Westers visning. Long story short: vi sa att vi jobbade för Elle Finland respektive Elle Germany (gör ett ordentligt inlägg om visningen senare). Efterfesten skulle vara på Kåken, men där hade de inte en lista för oss från International press :C, så vi gick till Slakthuset istället. Det var en Fin dag.

Inga kommentarer: